Back To Top
Sybo Square | Webshop
Online verkoop zit in de lift. Waarom zou u zelf geen webshop starten? Zorg er in ieder geval voor dat deze professioneel oogt, want uw webshop moet in eerste instantie vooral vertrouwen uitstralen. Sybo Square kan je hierbij helpen.
webshop,webshops,woocommerce,wordpress
21602
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21602,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Webshop

Online verkoop zit in de lift. Waarom zou u zelf geen webshop starten?

 

Zorg er in ieder geval voor dat deze professioneel oogt, want uw webshop moet in eerste instantie vooral vertrouwen uitstralen. Zo kunnen uw bezoekers met een gerust gevoel bij u komen shoppen. Maar enkel professioneel ogen is uiteraard niet voldoende. Een webshop moet ook rendabel genoeg zijn om te blijven bestaan.

 

Enkele zaken om even bij stil te staan:
– Een webshop dient te beschikken over de geschikte software voor het beheer van uw bestellingen, betalingen, facturen, …
– Een webshop moet snel te vinden zijn via zoekmachines
– Een responsive design (Smartphones, Tablets, …) is belangrijk
– Een gebruiksvriendelijke structuur verhoogt het conversieratio
– Een strategie op lange termijn (uitbreidingsmogelijkheden).
– Legale bepalingen dienen vermeld te worden

 

Sybo Square begeleidt u van begin tot einde in dit proces en levert steeds totaaloplossingen.

 

Zoals reeds aangehaald, waarom zou u niet starten met een webshop?

 

Groter bereik: U verhoogt uw bereik met dit (extra) verkoopkanaal. Met een webshop bent u niet gebonden aan een bepaalde locatie of tijd. U kan gelijk waar en wanneer potentiële klanten bereiken.

 

Kostenvoordeel: Een webshop starten vraagt doorgaans een kleinere investering dan een fysiek winkelpunt. Denk maar aan de mogelijkheden tot automatisatie, geen of minder huur van gebouwen, …)

 

Concurrentieel voordeel: U kan een groter assortiment aanbieden aangezien u niet alles fysiek dient te tonen. Voor die reden is het dan ook niet nodig om alles op voorraad te hebben. Een bijkomend voordeel is dat u met een groot assortiment meteen ook de vindbaarheid van uw webshop verhoogt.

 

Een schat aan informatie: Het verkeer op uw webshop brengt een schat aan informatie met zich mee. Door gebruik te maken van de uitgebreide statistieken kunt u waardevolle informatie van uw bezoekers verkrijgen. Hoe komen ze op uw website terecht, hoeveel pagina’s bezoeken ze, hoeveel tijd besteden ze op uw webshop, waar of waarom haken ze af, enz. Aan de hand van deze informatie kunt u uw webshop verder optimaliseren en zo het rendement optimaliseren.

U heeft al een webshop?

 

Contacteer ons voor een gratis analyse en kom te weten wat u nog kunt verbeteren.

 

Lees meer over hoe u meer bezoekers kunt krijgen op uw webshop via online adverteren.

ONZE MISSIE

Het bereiken van uw doelgroep0

Kwalitatieve bezoeken op uw website0

Meer conversies0

GRAAG MEER INFORMATIE?

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie of een offerte. U kan rekenen op onze snelle feedback.

CONTACTEER ONS