Back To Top
Sybo Square | Online Adverteren
Online adverteren is een zeer doeltreffende manier om uw doelgroep te bereiken. Beschikt u niet over voldoende tijd om zelf een campagne uit te denken en te beheren, laat dit dan over aan Sybo Square.
online adverteren
21609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21609,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-,select-theme-ver-1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Online adverteren

Online adverteren is een zeer doeltreffende manier om uw doelgroep te bereiken.

 

Zeker op het moment dat ze naar uw diensten en/of goederen op zoek zijn. Bovendien is deze manier van adverteren goedkoper dan de traditionele middelen en is de impact ervan duidelijk meetbaar.

 

Met online adverteren trekt u, tegen betaling, bezoekers naar uw website of webshop. De kwaliteit van de website zal de keuze van de bezoeker om al dan niet klant te worden sterk beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om te adverteren met een gebruiksvriendelijke website die de juiste content bevat.

 

Prijsformules:
CPM (Cost Per Mille): Er wordt betaald per 1.000 vertoningen U betaalt per 1000 impressies.
CPC (Cost Per Click): Er wordt betaald per klik.
CPA (Cost Per Acquisition): Er wordt betaalt per acquisitie (aankoop op webshop, versturen van contactformulier, inschrijven op een nieuwsbrief, …)

 

Methodes:
Er zijn verschillende kanalen en methodes om aan online adverteren te doen. Samen met u denken we de juiste strategie uit die past binnen uw bedrijf en uw doelstellingen.

 

1) Google Adwords

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google waarmee u gemakkelijk en flexibel online kunt adverteren. Op die manier kunt u doelgericht adverteren en zonder uw budget uit het oog te verliezen. Wenst u snel op de eerste pagina van de zoekresultaten te staan, dan is Google Adwords de tool bij uitstek. Dit is een must aangezien 92% van de surfers nooit verder kijkt dan die eerste pagina.

 

Waarom adverteren met Google AdWords?

Gericht bereik: U bereikt snel uw specifieke doelgroep zonder ongeïnteresseerden te storen.
Flexibele aanpak: U bepaalt zelf op voorhand uw budget. Doordat de resultaten gemakkelijk en snel meetbaar zijn, kan er bovendien op elk moment bijgestuurd worden.
Slimme investering: U werft snel nieuwe klanten, dus die kleine investering in Google AdWords verdient u al snel terug.

 

Google Adwords

 

2) Social media advertenties (SMA)
Via SMA adverteert u op de social media netwerken zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

 

3) Affiliate marketing
Bij affiliate marketing wordt er een advertentie op de website van uw partners geplaats. U vergoed uw partners van zodra er inkomsten worden gegenereerd die verder komen uit deze advertenties.

 

4) Remarketing
Via remarketing wordt uw potentiële klant ‘gevolgd’ nadat dat deze uw website heeft bezocht, maar toch niet is overgegaan tot de gewenste actie.

Save

Save

Save

Save

Onze formules

 

Beschikt u niet over voldoende tijd om zelf een campagne uit te denken en te beheren, laat dit dan over aan Sybo Square. Wij ontwerpen uw advertentiecampagne, zorgen ervoor dat deze steeds geoptimaliseerd blijft en bezorgen u maandelijks een duidelijk rapport van de behaalde resultaten.

 

Onze formules zijn duidelijk en bevatten geen verborgen kosten. Er is een éénmalige kost voor de creatie van uw campagne en verder betaalt u uw gekozen advertentiebudget volgens de formule die u het meest geschikt lijkt. Werd uw maandelijks advertentiebudget niet volledig opgebruikt, dan zetten we dit over naar de volgende maand, want eerlijk is eerlijk.

 

Contacteer ons voor meer details.

 

Save

Save

ONZE MISSIE

Het bereiken van uw doelgroep0

Kwalitatieve bezoeken op uw website0

Meer conversies0

GRAAG MEER INFORMATIE?

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie of een offerte. U kan rekenen op onze snelle feedback.

CONTACTEER ONS

Save

Save